Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/9/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/9/2018)
Ανδρέας
    Αυτή η υπόθεση με τις θυρίδες της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη ξέρετε ποια είναι; Είναι εκείνη που πριν από αρκετούς μήνες πήγαν κάτοχοι θυρίδων στο υποκατάστημα της Εθνικής Τραπέζης Θεσσαλονίκης, και ΤΙΣ ΒΡΗΚΑΝ ΑΔΕΙΕΣ!  Μετά από αυτό, η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε πως δεν συμβαίνει τίποτα και πως όλα είναι αναληθή! Όλα τα υπόλοιπα που μεσολάβησαν ( αυτοκτονίες, καταθέσεις, ανακρίσεις…) πέρασαν στο «μουλωχτό»! Και σήμερα, έπεται συνέχεια…..
-------------------------------------------
    Δεν νομίζω να αμφιβάλει κανένας πως αποδείχθηκε περίτρανα πως όλα όσα διεκδικούσαν οι σκοπιανοί από το 2008, τους δόθηκαν αμαχητί με την κατάπτυστη «Συμφωνία των Πρεσπών». Δεν το λέμε εμείς, το λένε ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ! Οι δε ΣΥΡΙΖΑοι, το μόνο που κάνουν για δικαιολογία, είναι να ψελίζουν πως «Ναι, αλλά εμείς κερδίσαμε το erga omnes» !!!!! Σαν να λέμε πως αγόρασαν κρέας από το χασάπη, και «κατάφεραν» να μην τους χρεώσει το…. χασαπόχαρτο!
-------------------------------------------
    Είναι γνωστό πως την πουτ@ν@ την πληρώνεις για να την «πηδήξεις». Γνωστό πάλι, πως οι τσούλες «πηδιούνται» με όλους, χωρίς λεφτά. Αυτό στη Σουηδία με τις άφραγκες φοιτήτριες, και τα SUGAR DADDY το διαβάσατε. Αυτές λοιπόν, τι είναι;;;;;;; «Συμβασιούχες»;;;;;
-------------------------------------------
    Για να μην ξεχνιόμαστε, μια και πλησιάζουν τα εγκαίνεια της ΔΕΘ, ρίξτε ια ματιά στα «προαπαιτούμενα» μέσα στο 2018. Και μετά, ακούστε την Παρασκευή τον Πινόκιο!
-------------------------------------------
    Κάτι δεν πάει καλά στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας! Ο Ανδρέας Μαρτίνης του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, είναι εδώ και ένα χρόνο «έξω», αν και καταδικασμένος, λόγω… αναπηρίας άνω του 75%. Μπορεί και να είναι αλήθεια. Όμως, αυτό που είναι ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια, είναι πως εάν δεν ήταν ανάπηρος, θα ήταν «μέσα». Πώς λοιπόν είχε το θράσος, κατάδικος και θεωρητικά φυλακισμένος, να βάζει υποψηφιότητα για…. πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού; Ευτυχώς η Διεθνής Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού το απαγόρεψε! Αλήθεια, αυτός τι χρώματος «λαμόγιο» είναι; Όπα, το ξέχασα… Τα χιλιάρικα ήταν καφέ, ούτε μπλέ, ούτε πράσινα, ούτε κόκκινα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου