Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Βουλή: Ο Γιάννης Λαγός της «Χρυσής Αυγής» έβριζε χυδαία τους βουλευτές και κανείς δεν αντέδρασε


Βουλή: Ο Γιάννης Λαγός της «Χρυσής Αυγής» έβριζε χυδαία τους βουλευτές και κανείς δεν αντέδρασε
http://www.iefimerida.gr/
    Οι ύβρεις και το αντικοινοβουλευτικό παραλήρημα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως έχουν προκαλέσει μιθριδατισμό στους βουλευτές των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου οι οποίοι δεν αντιδρούν ούτε όταν υβρίζονται με χυδαίο τρόπο.
    Τελευταίο παράδειγμα η σημερινή ομιλία του Χρυσαυγίτη βουλευτή Γιάννη Λαγού ο οποίος από το βήμα της Βουλής έβρισε με χυδαίο τρόπο όλους τους βουλευτές αποκαλώντας τους «ρουφιάνους» και «προδότες», ενώ για ακόμα μια φορά αποκάλεσε τους μουσουλμάνους βουλευτές «Τούρκους» και «προδότες».
    Η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου που καθόταν στα υπουργικά έδρανα αλλά και οι ελάχιστοι βουλευτές που ήταν στα βουλευτικά έδρανα δεν αντέδρασαν ούτε στο ελάχιστο λες και άκουγαν μια φυσιολογική κοινοβουλευτική ομιλία. Μάλιστα μετά το τέλος της ομιλίας του Χρυσαυγίτη βουλευτή και τις ύβρεις με τις οποίες «έλουσε» τους βουλευτές όλων των κομμάτων ο προεδρεύων Τάσος Κουράκης σαν να μη συνέβη τίποτα δεν έκανε ούτε την πιο απλή παρατήρηση στον Λαγό και ρώτησε απλά και φυσιολογικά «ποιος είναι ο επόμενος ομιλητής;».

1 σχόλιο:

  1. «ρουφιάνους» ,«προδότες», «Τούρκους». ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ;;;; ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ ;;;; Ο ΑΡΘΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΕΘΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή