Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/7/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/7/2018)
Ανδρέας
     Ωραία! Πιάσαμε το 1ο από τα 3 στο «ΣΤΟΙΧΗΜΑ». ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ 1-0. Και μην πεί κανένας πως ήταν άδικο… Άσχετα εάν και νίκη των Βέλγων δεν θα ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη. Όμως, οι «φανέλες» μετράνε και στις Εθνικές!
---------------------------------------------
    Στα «Εξάρχεια», που ο Τόσκας λέει πως εάν θέλει τα «καθαρίζει» σε τρεις μέρες, ο αγώνας επικράτησης μεταξύ των πολυποίκιλτων αντιεξουσιαστικών ομάδων , καλά κρατεί! Τώρα, ( εδώ και καιρό δηλαδή… ) μπήκαν στο «παιχνίδι» και οι λαθροτέτοιοι, έτσι για να αποκτά και λίγο «χρώμα» η υπόθεση. Αλήθεια, έμεινε κανένας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ κάτοικος στην περιοχή;;;;;;
---------------------------------------------
    Λένε πως ο Ερντογάν έβαλε στην κυβέρνησή του όποιους ήθελε. Λογικό δεν είναι; Ποιους θα έβαζε, αυτούς που δεν θέλει; Ή μήπως έπρεπε να ρωτήσει κανένα; ( εμάς, π.χ…) Μπήκε, λέει και ο γαμπρός του. Σώωωωπα καλέ! Το κατακρίνουν αυτοί που παραδοσιακά έχουν «συνεργάτες» όλο τους το σόϊ και όλους (ες) τους… ομοκρέβατούς τους!
---------------------------------------------
    Από τις Βρυξέλες, μας ενημερώνουν πως ο Τσίπρας μας «δουλεύει» στο θέμα με το ΦΠΑ στα νησιά. Ενώ μας είπε πως θα υπάρχουν ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΕΞΑΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ, οι άλλοι λένε, μέχρι τέλους του 2018 ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ!
---------------------------------------------
    Τελικά, αυτή η κυβέρνηση δεν τρώγεται με τίποτα. Δεν λύνει κανένα θέμα ( γιατί μην μου πείτε πως έλυσε το σκοπιανό… ) και όσα μπορεί, σαν μια καλή κακονοικοκυρά, τα σμπρώχνει «κάτω από το χαλί» όπως τα σκουπίδια… Με άλλα λόγια, εραστές του «ΦΑΓΩΜΕΝ, ΠΙΩΜΕΝ, ΑΥΡΙΟ ΓΑΡ ΑΠΟΘΝΗΣΚΩΜΕΝ»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου