Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Έρωτας και ζώδια: Θα σε αγαπάω μέχρι...


Έρωτας και ζώδια: Θα σε αγαπάω μέχρι...
...να μου σπάσεις τα νεύρα, να βαρεθώ ή να μας χωρίσει ο θάνατος;
    Μέσα στον ενθουσιασμό του έρωτα δίνουμε υποσχέσεις και όρκους αιώνιας αγάπης. Πιθανότατα ελάχιστες από αυτές θα κρατηθούν και το «σε αγαπάω» μάλλον δε θα ισχύσει. Μη σου πούμε ότι θα έχει σύντομη διάρκεια, ανάλογα με το ζώδιό σου τις ανάγκες που έχεις από μια σχέση αλλά και το πώς αυτή θα εξελιχθεί.
    Εμείς σου παρουσιάζουμε χιουμοριστικά, βέβαια, μέχρι πού φτάνουν τα όριά σου, αλλά φίλη μου η αλήθεια κρύβεται κάπου εκεί πίσω... στα γέλια!
ΚΡΙΟΣ
Θα σε αγαπάω μέχρι...να βαρεθώ
Δεν φταις εσύ, σε πολλές περιπτώσεις μόλις μπει κάποιος σε σχέση, αρχίζει να γίνεται βαρετός και να επαναλαμβάνεται, οπότε, λογικό είναι να χάνεις κι εσύ το ενδιαφέρον σου!
ΤΑΥΡΟΣ
Θα σε αγαπάω μέχρι... να αρχίσεις να απαιτείς πλήρη ελευθερία
Ή είστε σε σχέση ή δεν είστε... Εσύ είσαι πιο συντηρητική, δεν ασπάζεσαι τα Σουηδικά μοντέλα, εκτός αν είναι έπιπλα. Τι πάει να πει θα βγει αντροπαρέα... Τόσο καιρό που ήταν μόνος του μέσα καθόταν;
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα σε αγαπάω μέχρι... να μου σπάσεις τα νεύρα
Αν είναι να κάνεις μια σχέση και να σου αρχίσει ο έλεγχος πού πας, τι κάνεις και με ποιον μιλάς, ε, θα το πεις το «άντε και δε μας παρατάς»!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα σε αγαπάω μέχρι... να καταλάβεις ότι είμαι γυναίκα για γάμο
Δίκιο έχεις μέχρι το Θεό, τι να λέμε τώρα; Δε γίνεται να τον ταΐζεις, να τον φροντίζεις, να τον γιατροπορεύεις και να μην έχει κάνει μια κίνηση, έστω να γνωρίσει την οικογένειά σου...
ΛΕΩΝ
Θα σε αγαπάω μέχρι... να με κάνεις βασίλισσα
Αν δεν καταλαβαίνει ότι είσαι η Μία και Μοναδική και δε σε κάνει βασίλισσα της καρδιάς του και του σπιτιού του δεν έχει κανένα νόημα να κάθεσαι μαζί του... Κι εννοείται ότι δε χρειάζεται να του το πεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα σε αγαπάω μέχρι... να καταλάβω ότι ψάχνεις για υπηρέτρια
Γιατί κατά τα ψέματα, όταν μπει σε σχέση ο άντρας, τότε παθαίνει αμνησία. Ξεχνάει τις δουλειές του σπιτιού, το μαγείρεμα και τα ψώνια και περιμένει να είσαι με το δίσκο να τον σερβίρεις και να τον κανακεύεις! Το κλασικό «εσύ είσαι γυναίκα και τα ξέρεις καλύτερα» δεν πιάνει! Μάθε φίλε μου ή πάρε καθαρίστρια!
ΖΥΓΟΣ
Θα σε αγαπάω μέχρι... να αρχίσω να μιζεριάζω
Έχεις κι εσύ τα δίκια σου! Αν αρχίσει το «πού να πάμε ρε μωρό, μια χαρά είμαστε στο σπιτάκι μας» ή «πάλι για ψώνια ήσουν» ή «γιατί βάφεσαι; εμένα μου αρέσεις χωρίς τίποτα στη μούρη σου», να τη βράσεις τέτοια σχέση...
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα σε αγαπάω μέχρι... να μας χωρίσει ο θάνατος
Γιατί για σένα το «σ’ αγαπώ» έχει βαρύτητα, δεν το πετάς έτσι για να γεμίσεις το κενό της ώρας! Ή θα είστε για πάντα μαζί ή καθόλου. Τέλος.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα σε αγαπάω μέχρι... να αρχίσεις να μου κάνεις παρατηρήσεις
Δεν κατάλαβα; Έτσι δεν ήσουν, όταν σε γνώρισε, όταν σου την έπεσε; Γιατί να γίνεις κάτι άλλο τώρα και να σε πρήζει με τα «μην» και τα «δε»... Όχι, αγάπη μου! Εκεί είναι η πόρτα..
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα σε αγαπάω μέχρι... να βρεις άλλη μαμά
Δεν, δεν... Εσύ θέλεις τον άντρα στιβαρό, αρχηγό, να τον σέβεσαι, να τον εκτιμάς, όχι να σκούζει και να κλαίγεται στην πρώτη αναποδιά. Grow up mister ή βρες μια άλλη που ψάχνει παιδί για υιοθεσία!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα σε αγαπάω μέχρι... να με θεωρήσεις δεδομένη
Τι κακό κι αυτό! Μην δείξεις λίγο συναίσθημα παραπάνω, μην είσαι πιο ελαστική, πιο δημοκρατική, τσουπ, αμέσως ο άλλος να το εκμεταλλευτεί και να νομίζει ότι είσαι σιγουράκι... Μα, την Υδροχόο; Πας καλά αγόρι μου;
ΙΧΘΥΕΣ
Θα σε αγαπάω μέχρι... να αρχίσεις να με θεωρήσεις χαζή
Αν σε κοροϊδεύει, τα ζητάει ο οργανισμός του! Και χίλια δίκια θα έχεις, όχι μόνο να βρεις τον αντικαταστάτη του που θα είναι πολύ καλύτερος, αλλά και να εξαφανιστείς μαζί του, χωρίς να δώσεις σημεία ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου