Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/6/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/6/2018)
Ανδρέας
    Έπιασαν τον Σώρρα! Συγχαρητήρια! Και καλά έκαναν, και να τον κλείσουν «μέσα» για καιρό, αφού είναι απατεώνας ολκής! Μόνο που τα συγχαρητήρια ήρθαν και από τον Ούρμπαν της Ουγγαρίας, που νόμισε πως έπιασαν τον Σόρρος! Έ, τι Σώρρας, τι Σόρος… Κολιός – κολιός, και από ένα βαρελάκι…
--------------------------------------
    Εχτές, ήταν η Ημέρα του Πατέρα. Το σημερινό αφιέρωμα, έπρεπε να γίνει χθές, όμως η Ημέρα του Πατέρα είναι κάθε μέρα, ( όπως και της μητέρας) και δεν χρειάζεται συγκεκριμένες ημερομηνίες. Γιατί, αυτοί μοχθούν καθημερινά για τα παιδιά τους, για το καλό τους σύμφωνα με τις δυνατότητες και αντιλήψεις τους, με κάποιες απειροελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
--------------------------------------
    Μαλλιοτράβηξε στη Λαμία η μεσόκοπη σύζυγος  την «εντυπωσιακή» ( έτσι περιγράφεται… ) γκόμενα του άντρα της! Δικαιολογημένη αγανάκτηση, αλλά πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις. Και όλες οι περιπτώσεις, δεν είναι ίδιες. Δυστυχώς δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για να ξέρουμε τα αίτια, που πάντα υπάρχουν.
--------------------------------------
    Και τελικά, «το εποίησεν» ο Τσίπρας και υπέγραψε την συμφωνία με τον Ζάεφ στις Πρέσπες. Έ, ας την βάλει «εκεί που ξέρει»: Τίποτα δεν τέλειωσε. Απλώς, πρόσθεσε το όνομά του στον μακρύ κατάλογο με τους Εφιάλτες του Ελληνικού Έθνους.
--------------------------------------
    Μετά τον Γουρσουζίδη, βγήκε εχτές και άλλος ΣΥΡΙΖΑίος «βολευτής» και έδωσε συνέντευξη στο τοπικό ιδίωμα της σερβικής στην περιοχή του (Φλώρινα) δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως… είναι Μακεδόνας! Μόνο που στην Ελλάδα, Μακεδόνες είμαστε πολλοί, εκατομμύρια… «Τι εννοεί ο ποιητής;» Βγαίνει τώρα ο κάθε τυχάρπαστος ευνοημένος από το σύστημα και κάνει δηλώσεις; Έ, ρε καημένη Ελλάδα, σε τι νύχια έπεσες…. Σε νύχια που τα ακόνιζαν και αυτοί και οι πατεράδες τους εδώ και 68 χρόνια…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου