Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Tι απαντούν διοίκηση και εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στην κρατικοποίηση του Οργανισμού.Tι απαντούν διοίκηση και εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στην κρατικοποίηση του Οργανισμού.
Απάντησαν, πως θα απαντήσουν….. Αναμένομεν!
    Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης και των εργαζομένων του ΟΑΣΘ έπειτα από την ανακοίνωση του υπουργού μεταφορών Χρ. Σπίρτζη για κατάθεση του νομοσχεδίου που θα καθιστά τον ΟΑΣΘ κρατικό
    "Δεν φοβόμαστε την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ", επανέλαβε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των 2.300 εργαζομένων στον οργανισμό, Δημήτρης Τσερμενίδης, ενώ κληθείς να τοποθετηθεί επί του νομοσχεδίου που κατατέθηκε χθες στη Βουλή για τις αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκης, είπε "θα κάνω δηλώσεις και θα τοποθετηθώ, αφού πρώτα το διαβάσω όλο".
    Αντίστοιχα απάντησε και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "θα διαβάσω πρώτα το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και μετά θα πω την άποψή μου επ' αυτού".
    Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, παρουσίασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη το νέο τοπίο στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης, όπως αυτό διαμορφώνεται με το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε χθες στη Βουλή με τίτλο: "Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις Αστικές Συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διαταξεις".
    Παράλληλα, ο υπουργός αναφέρθηκε στα κεντρικά σημεία του σχεδίου νόμου, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τόσο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ όσο και οι εργαζόμενοι στον ΣΑΣΘ θα διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους, ενώ σε σχέση με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί στο εξής, είπε ότι τιμή του εισιτηρίου θα παραμείνει ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου