Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Μόνο δύο ομάδες της Football League πήραν άδεια



Μόνο δύο ομάδες της Football League πήραν άδεια
Πληροφορίες θέλουν κάποιες από αυτές να … «έχουν κατεβάσει τα ρολά» !
    Στον... αέρα βρίσκεται το πρωτάθλημα της Football League της νέας αγωνιστικής σεζόν, καθώς μόλις δύο ομάδες κατάφεραν να λάβουν άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
    Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που εξέτασε τους φακέλους όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο περσινό πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, αποφάσισε να χορηγήσει πιστοποιητικά στους Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία, Παναιγιάλειο και Τρίκαλα.
    Μόνο που οι δύο πρώτες ομάδες προβιβάστηκαν στη
Super League και έτσι ο πίνακας της Football League μετρά μόλις δύο ομάδες μέχρι στιγμής, αποτυπώνοντας έτσι τα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.
    Ειδικότερα, για διάφορους λόγους δεν πήραν άδεια συμμετοχής οι Άρης, ΟΦΗ, Κισσαμικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός, Αγροτικός Αστέρας, Πανσερραϊκός, Σπάρτη, Αχαρναϊκός, Χανιά, όπως και οι Καλλιθέα, Καλλονή, Πανελευσιανιακός που έχουν υποβιβαστεί στην
Γ’ Εθνική.
    Στους συλλόγους δίνεται η δυνατότητα να ασκήσουν έφεση εντός πέντε ημερών με στόχο να ανατρέψουν την απόφαση, ενώ αν δεν τα καταφέρουν, τότε θα αγωνιστούν με περιορισμό μεταγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου