Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Μπαράζ αστυνομικών ελέγχων στη Χαλκιδική - Δείτε πόσες παραβάσεις καταγράφηκαν.Μπαράζ αστυνομικών ελέγχων στη Χαλκιδική - Δείτε πόσες παραβάσεις καταγράφηκαν.
Μόνο 2.200; Στην Χαλκιδική;;;; Μάλλον δεν έβλεπαν καλά ή έκαναν επιλεκτικούς ελέγχους.
Αυτό δεν γίνεται; Σωπάτε καλέ !
    Μπαράζ ελέγχων πραγματοποίησε η Αστυνομία τον περασμένο Ιούνιο σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής, κατά τους οποίους καταγράφηκαν πάνω από 2.200 παραβάσεις, συνδεόμενες με το παρεμπόριο, την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τον πολεοδομικό κανονισμό και τροχονομικούς ελέγχους.
    Όπως ανακοινώθηκε, έγιναν περισσότεροι από
9.000 έλεγχοι σε παραλιακές περιοχές των Δήμων Αριστοτέλη, Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Νέας Προποντίδας, ενώ συνελήφθησαν 69 άτομα. Οι περισσότερες παραβάσεις βεβαιώθηκαν για τροχονομικές παραβάσεις (2.028) και ακολουθούν παραβάσεις σχετικά με καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (123), το παρεμπόριο (43), τον πολεοδομικό κανονισμό (19) και το ελεύθερο κάμπινγκ (18).
    Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής της παραβατικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου