Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Γ. Μπαλάφας: «Οι άνθρωποι στους καταυλισμούς βιώνουν ματαίωση των σχεδίων τους».



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (Και με απόφαση του ΣτΕ ! )
Γ. Μπαλάφας: «Οι άνθρωποι στους καταυλισμούς βιώνουν ματαίωση των σχεδίων τους».
Δικό τους πρόβλημα. Κανείς δεν τους κάλεσε!
    Για τα επεισόδια μεταξύ μεταναστών στη Μόρια, τις κριτικές της ΝΔ περί αυταρχισμού της κυβέρνησης καθώς και την τοποθέτηση της Βασιλικής Θάνου στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο υφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής
    «Έρχονται κυρίως πλέον, μετανάστες και λιγότεροι πρόσφυγες. Εκείνοι που δεν δικαιούνται ασύλου, επιστρέφονται στην Τουρκία, βάσει της συμφωνίας» εξήγησε με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας, στην εκπομπή «Φυλή των Φίλων» με τον Κώστα Αρβανίτη στο Ραδιόφωνο 24/7 ο υφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας.
 «Αυτοί οι άνθρωποι βιώνουν ματαίωση των σχεδίων τους ή των υποσχέσεων που τους είχαν δώσει οι διακινητές. Είναι λογικό να δημιουργούνται εντάσεις» πρόσθεσε.
    Ερωτηθείς για την κριτική περί αυταρχισμού, ο κ. Μπαλάφας τόνισε ότι ισχύει το αντίθετο: «
Να μας κατηγορεί ένα κόμμα που τον τόνο τον δίνει ο Α. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης με τα αλήστου μνήμης τσεκούρια, τι να πω;» είπε χαρακτηριστικά
    Σε ερώτηση για την κόντρα κυβέρνησης-Δικαιοσύνης και για τις δηλώσεις πολιτικών, που ενόχλησαν δικαστές και εισαγγελείς, ο κ. Μπαλάφας είπε ότι χρειάζεται προσοχή, αλλά ουδείς είναι υπεράνω κριτικής.
«Δεν χρειάζεται οι πολιτικοί να κάνουν σχόλια για τη Δικαιοσύνη, αλλά δεν νομίζετε ότι κάποιες αποφάσεις ενοχλούν το περί Δικαίου αίσθημα;» αναρωτήθηκε και αναφέρθηκε στο παράδειγμα των συμβασιούχων, αλλά και στην παραγραφή των υποθέσεων των λιστών.
    «
Κάποιες αποφάσεις ενοχλούν πολύ κόσμο. Ουδείς είναι υπεράνω κριτικής. Στο κάτω κάτω είναι νωπές οι μνήμες για τα παραδικαστικά. Μπορεί να χρειάζεται προσοχή στις εκφράσεις, αλλά κανείς δεν είναι υπεράνω» του νόμου.
    Ερωτηθείς για τη Βασιλική Θάνου και την τοποθέτησή της στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού, ο κ. Μπαλάφας τόνισε ότι είναι ικανή για να προσφέρει τις υπηρεσίες της. «
Είναι ικανή, θα εργαστεί αμισθί. Πού είναι το πρόβλημα;» διερωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου