Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ( 8/7/2017 )ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ( 8/7/2017 )
    Από τις αποκρατικοποιήσεις, πάμε στις κρατικοποιήσεις. Είναι γεγονός, βέβαια πως κανένας δεν είναι ικανοποιημένος από τον ΟΑΣΘ, εκτός ίσως από τους… μετόχους του. Πολύ φοβάμαι πως θα ακολουθηθεί μια συνηθισμένη συνταγή, δηλαδή Κρατικοποίηση , Υπερταμείο, Ξεπούλημα. Θα δούμε… Βέβαια ο Σπίρτζης λέει και για μετρό, τράμ ( ποια;;;;) , θαλάσσιες συγκοινωνίες ( ποιες;;;; ), κτλ. Μόνο για αεροταξί δεν λέει, και για την … υποθαλάσσια αρτηρία. Υπομονή, θα το πεί και αυτό…
-------------------------------------------------------------------
    Έχουν αρχίσει να «με ζώνουν τα φίδια». Γιατί άλλαξαν οι δικαστές ( 2 στους 3) στην εκδίκαση της προσφυγής του ΗΡΑΚΛΗ; Γιατί τόσο μάκρος στην υπόθεση, εφόσον είναι ξεκάθαρη; Πόσο «μαγείρεμα» γίνεται;. Αυτά, δεν προοιωνίζουν τίποτα καλό και τίμιο…..
-------------------------------------------------------------------
    Περίμενε κανένας αποτέλεσμα από τις συνομιλίες για το Κυπριακό; Αποτέλεσμα θα υπάρξει στο μέλλον, μόνο όταν η Κυπριακή και Ελληνική πλευρά πουν «ναι σε όλα». Και από ότι φαίνεται, τουλάχιστον η Ελληνική ( και προς τιμή της) αντιστέκεται σθεναρά. Πίσω Τουρκο τα καράβια!
-------------------------------------------------------------------
    Ακόμα ένας … «λαϊκός ήρωας» γενήθηκε, μετά το «Παιδί Φάντασμα», τον «Τσακιτζή τον ιππότη των ορέων»( Εφημ. «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ», 1960 ), τον «Καραγκιόζη» κτλ. Είναι ο γνωστός μας Άκης Τσοχατζόπουλος μετα της κυρίας Κυβέλης του. Τίποτα δεν έκανε, όλα ήταν συνομωσία γιατί… αγόρασε όπλα από τους Ρώσους και όχι από τους Αμερικάνους! Το έμαθε καλά το μάθημα, αλλά δεν πείθει ούτε τον εαυτό του. Ο ίδιος αδιόρθωτος θεομπέχτης κατεργάρης παρέμεινε !
-------------------------------------------------------------------
    Τώρα κατάλαβα γιατί δεν άλλαξε θέση ο Σπίρτζης. Για να μην «μετακομίζει» το πορτραίτο του Βελουχιώτη! Πού να το κουβαλάς τώρα…. Εκτός και εάν το άφηνε εκεί, και στο νέο γραφείο έβαζε το πορτραίτο του… Μπελογιάνη ! Έχουν μπόλικους εγκληματίες για να διαλέξουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου