Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Εξοργίστηκε με τη γυναίκα του και της γέμισε μπετό το αυτοκίνητο!



Εξοργίστηκε με τη γυναίκα του και της γέμισε μπετό το αυτοκίνητο!
    Θα μπορούσε να είναι κι αυτός ένας τρόπος για να εκφράσεις το θυμό σου απέναντι στο έτερο ήμισυ.
    Ο τρόπος ευτυχώς δεν ενέχει φυσική βία, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ πρωτότυπος για να τον αφήσουμε να περάσει ασχολίαστος. Δεν είναι δα και ανάξιο παρατήρησης ένας άνδρας να κωλώνει την μπετονιέρα και να γεμίζει από το ανοιχτό παράθυρο την καμπίνα με σκυρόδεμα.
    Προφανώς ο σκοπός του φίλου μας ήταν να καταστρέψει το αυτοκίνητο της συζύγου του. Μπορεί να μην είναι και ο πιο αποτελεσματικός που μπορούμε να σκεφτούμε, αλλά επειδή πρόκειται για τη Ρωσία, προσπαθήσαμε να μπούμε στο μυαλό του, μεταφράζοντας την περιγραφή του video από το Google.
    Οπότε μας προέκυψε ότι, «
Στην Αγία Πετρούπολη, ένας άνδρας γέμισε με σκυρόδεμα την καμπίνα του αυτοκινήτου της συζύγου του, που αποφάσισε να αλλάζει το επώνυμό του για να κερδίσει 50 χιλιάδες ρούβλια ανά μετοχή του τοπικού σούπερ μάρκετ "Верный" [αλήθεια]. Η προσφορά για τα 50.000 ρούβλια ανά μετοχή δινόταν σε όποιον άλλαζε επίσημα το επώνυμό του σε κος «Αληθινός» και σε όποιαν σε κα «Αληθινή». Ο άνδρας, κρίνοντας από τα λόγια του, είχε την πρόθεση να χαρίσει ένα δώρο στη σύζυγό του, αλλά η ανεύθυνη στάση της με το όνομα τον εξόργισε. Οδήγησε το αυτοκίνητο στο κατάστημα και γέμισε το εσωτερικό του με σκυρόδεμα. Σημειώνεται, ότι το αυτοκίνητο σε αυτή ακριβώς την κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται εμπρός από το σούπερ μάρκετ».
    Το μάθημα, τουλάχιστον στη Ρωσία, είναι σαφές για τις παντρεμένες: Οι βραβευθείσες ας κρατήσουν το αυτοκίνητό τους μακριά από παλαβούς συζύγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου