Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Και ο υιός Ερντογάν στο “παιχνίδι” των προκλήσεων!Ο «ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ»
Και ο υιός Ερντογάν στο “παιχνίδι” των προκλήσεων!
Για κοίτα, ρε φίλε, που «μάγκεψαν οι καπ@τες και γαμ@@ε μονάχες»…..
Φτού να μην βασκαθεί το Ερντογανάκι !
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Ο Μπιλάλ Ερντογάν ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Αμερικανών, έχει κάθε λόγο να αγωνιά για τη τύχη του… μπαμπά του. Αν χάσει τη Κυριακή το δημοψήφισμα κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η τύχη τους. Και η δική του και του … μπαμπά του.
    Ο “μικρός” Ερντογάν έχει βγει κι αυτός στο …πάλκο και “τραγουδά” τα γνωστά “εθνικιστικά άσματα” των ημερών στη Τουρκία. Μην ξεχνάμε ότι οι Ερντογάν “αγκαλιάστηκαν” με τον  Μπαχτσελί για να μαζέψουν “ψηφαλάκια”.
    Ο φοβισμένος για το μέλλον του Μπιλάλ σε ομιλία στήριξης του μπαμπά του είπε σύμφωνα με τη μετάφραση που έχουν κάνει τα tourkikanea.gr:
    Όταν εμείς ρίξαμε τους Έλληνες στην θάλασσα, όταν οι γόνοι αυτής της ωραίας πατρίδας έριξαν στην θάλασσα τους Έλληνες, οι Έλληνες τότε ήταν εργαλεία των ιμπεριαλιστών της εποχής εκείνης. Και αυτό το έθνος αγωνιζόμενο δίπλα-δίπλα και χέρι με χέρι νίκησαν τους Έλληνες.
    Σήμερα αυτοί που θέλουν να ρίξουν στην θάλασσα αυτό το έθνος με ποιόν  μαζί κινούνται. Να, μαζί με τις ιμπεριαλιστικές εστίες από την Ευρώπη που θέλουν να μας καταστήσουν αδύναμους. Αλλά το έθνος αυτό, όπως στο Τσανάκκαλε νίκησε τους εχθρούς αυτής της πατρίδας , έτσι και προκάλεσε την ήττα τους τις 15 Ιουλίου.  Που πάνε τώρα τα βέλη του εχθρού; Στον Ταγίπ Ερντογάν. Ο Ταγιπ Ερντογάν όμως (και μπράβο του) είναι σαν τον Ουλούμπατλί Χασάν. Τώρα λοιπόν τα βέλη του εχθρού έρχονται από το μέτωπο του ΟΧΙ, από το στρατόπεδο του ΟΧΙ.
    Με πολύ γραφικό τρόπο ο υιός παρομοίασε τον μπαμπά με τον Ουλούμπατλί Χασάν είναι μια μυθική μορφή. Υποτίθεται πως είναι ο πρώτος Οθωμανός στρατιώτης που στις 29/5/1453, κάρφωσε στα τείχη της Κωνσταντινούπολης το λάβαρο των Οθωμανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου