Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

«Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε νέες επιχειρήσεις»«Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε νέες επιχειρήσεις»
Ο Αμερικανός σύμβουλος «προλόγισε» την αμερικανική επίθεση στην Συρία
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Ο περιβόητος σύμβουλος επί στρατιωτικών θεμάτων  σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου  των ΗΠΑ Ν.Τραμπ, στρατηγός Herbert McMaster, ο οποίος θεωρείται πως πλέον έχει τον απόλυτο έλεγχο  στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας μετά την εκδίωξη όλων των πρώην στενών συνεργατών του Ν.Τραμπ, δήλωσε ότι «τώρα η Ουάσιγκτον είναι έτοιμη για νέες δραστηριότητες στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας». Την δήλωση του μεταδίδουν με έκτακτα δελτία οι Ρώσοι.
     «Ο στόχος μας ήταν να σταματήσουμε την συνέχιση της χρήσης  χημικών όπλων. Είμαστε όμως έτοιμοι να κάνουμε περισσότερα» , τόνισε ο στρατηγός.
 «Έχουμε έτοιμα τα σχέδια».
    Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι το σχέδιο έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται με την αποστολή χερσαίων δυνάμεων στην Ιορδανία ενώ πριν λίγο μεταστάθμευσαν και μαχητικά.
    Ο Ν.Τραμπ έχει απομακρύνει  από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας την KT McFarland, στενή σύμμαχος του που ήταν αντίθετη με την μετωπική σύγκρουση με τη Ρωσία και την αποστολή χερσαίων δυνάμεων.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας και πρώην στρατηγός των τεθωρακισμένων H. R. McMaster έπεισε πλέον  τον Τραμπ με το σχέδιο που θα «αποστείλει» 150.000 Αμερικανούς στρατιώτες στο έδαφος της Συρίας.
    Από ότι λοιπόν διαφαίνεται η αμερικανική πολεμική βιομηχανία θα μειώσει την ανεργία στις ΗΠΑ ενώ χιλιάδες Αμερικανοί θα δουλεύουν διπλοβάρδιες για να κατασκευάσουν οπλικά συστήματα και πυραύλους για την εισβολή των ΗΠΑ στην Συρία την τρίτη κατά σειρά Μέτα τις δύο προηγούμενες στο Ιράκ .
    Υπενθυμίζεται ότι ειδική έκθεση, σύμφωνα με τα ΜΜΕ αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ  έχει πολλές μετοχές στην αμυντική εταιρεία Raytheon και έχει προσωπικά  κέρδη από την ευρεία χρήση πυραύλων  Tomahawk που χρησιμοποιούνται  από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, και οι οποίοι κοστίζουν  στον Αμερικανό φορολογούμενο μεταξύ 60 $ εκατομμυρίων και 82 εκατομμυρίων  $ δολαρίων.
    Η επίθεση με πυραύλους  κατά της Συρίας αντιμετωπίζει ακραίες κριτικές και αποκαλύψεις ότι δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι ο Άσαντ χρησιμοποίησε  αέριο Sarin στο λαό του, και ως εκ τούτου δεν υπήρχε καμία δικαιολογία για την επίθεση εναντίον του καθεστώτος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου