Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Γυναίκα καταδρομέας σταμάτησε τσαντάκηδες στον Εύοσμο



Γυναίκα καταδρομέας σταμάτησε τσαντάκηδες στον Εύοσμο
    Είναι από τα περιστατικά που θυμίζουν κινηματογραφικές σκηνές. Δεκανέας των καταδρομών βάζει τα "γυαλιά" σε επίδοξους τσαντάκηδες.
    Όλα έγιναν το Σάββατο, λίγο μετά τις 12:00, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
    Η Ορεστιαδίτισσα καταδρομέας είδε ξαφνικά έναν νεαρό άνδρα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου της, να αρπάζει την τσάντα της και να μπαίνει σε αυτοκίνητο που τον περίμενε ο συνεργός του.
    Και τότε συνέβη το αναπάντεχο. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, έτρεξε, πήδηξε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου των δραστών, το οποίο είχε ήδη ξεκινήσει να κινείται και χτύπησε με δύναμη το παρ-πριζ ουρλιάζοντας.
    Οι δύο άνδρες τα έχασαν στην εικόνα της "αγριεμένης" δεκανέα και πέταξαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου την τσάντα της. Έπειτα ανέπτυξαν ταχύτητα κι έφυγαν. Ακόμη και τότε η Νατάσα δεν πανικοβλήθηκε κράτησε τον αριθμό των πινακίδων του αυτοκινήτου των δραστών, τη μάρκα και το χρώμα του και τα έδωσε στην αστυνομία με αποτέλεσμα οι δράστες να εντοπιστούν λίγες ώρες αργότερα.
    Η καταδρομέας ονομάζεται Νατάσα Θεοχαρίδου, είναι μητέρα ενός παιδιού 7 μηνών και εκτός από καταδρομέας είναι αθλήτρια του βόλεϋ και αθλήτρια σκοποβολής.
    «
Έκανα το αυτονόητο. Δεν άφησα δύο κακοποιούς να κάνουν άλλη μια παράνομη πράξη», δήλωσε.  «Θόλωσα, όλα μαύρισαν και απλά όρμηξα. Είμαι μαμά ενός μικρού παιδιού και οι σκέψεις μου ήταν για το τι θα γινόταν αν το είχα μαζί μου, αν μου το έπαιρναν», περιέγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου