Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Δήλωσε ότι την λήστεψαν για μην μάθει κανείς τα χρήματα που ξόδεψε!Δήλωσε ότι την λήστεψαν για μην μάθει κανείς τα χρήματα που ξόδεψε!
http://www.seleo.gr/ 
    Μια 37χρονη είχε οφειλές σε τράπεζες, μετά από διάφορα έξοδα που έκανε και δεν ήθελε να το μάθουν τα συγγενικά της πρόσωπα. Έτσι δήλωσε στις αρχές, ότι την λήστεψαν, με σκοπό να δικαιολογήσει τα χρήματα που λείπουν και να πληρώσει τις οφειλές της σε τράπεζες
    Όμως, μετά από αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, συνελήφθη η 37χρονη, καθώς διαπιστώθηκε ότι κατήγγειλε ψευδώς υποτιθέμενη ληστεία σε βάρος της.
    Συγκεκριμένα, η 37χρονη χθες το μεσημέρι κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές ότι την στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της σε περιοχή της Πέλλας, άγνωστος άνδρας με καλυμμένο το πρόσωπο του, την ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, χρυσές λίρες και κάρτες ανάληψης χρημάτων.
    Η συλληφθείσα, με την σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία για ψευδορκία, θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου