Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Πάμε Σινεμά: Οι ταινίες της εβδομάδας (16 -22 Μαρτίου 2017)



Πάμε Σινεμά: Οι ταινίες της εβδομάδας (16 -22 Μαρτίου 2017)
http://www.culturenow.gr/
    Ενδιαφέρουσες νέες ταινίες αναμένονται και αυτή την εβδομάδα (16 – 22 Μαρτίου 2017) στις κινηματογραφικές αίθουσες!
    Εσείς, τί θα επιλέξετε; Δράμα, δραματική κομεντί, θρίλερ ή το «ζωντανό» remake ενός κλασικού αριστουργήματος της Disney;
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Σκηνοθεσία: Σον Πεν
    Μέσα από τη φρίκη του πολέμου, ένας θυελλώδης έρωτας θα γεννηθεί για τους βραβευμένους με Όσκαρ, Χαβιέ Μπαρδέμ και Σαρλίζ Θερόν, που πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Σον Πεν. Το «The Last Face» αφορά στον έρωτα μεταξύ της Δρ. Ρεν Πίτερσεν, διευθύντριας ενός διεθνούς οργανισμού ανθρωπιστικής βοήθειας, και του Δρ. Μιγκέλ Λεόν ενός γιατρού, μέλους των Γιατρών του Κόσμου. Τοποθετημένη στο ολέθριο φόντο της ταλανισμένης από τον πόλεμο Λιβερίας, ο Μιγκέλ και η Ρεν πρέπει να βρουν ένα τρόπο να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή κάτω από τρομακτικά δύσκολες συνθήκες, ενώ παράλληλα, το πάθος τους για την αξία της ανθρώπινης ζωής, έρχεται σε αντίθεση με τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για την επίλυση των συγκρούσεων που τους περιβάλλουν.
Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στους κινηματογράφους από την Odeon
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
Σκηνοθεσία: Ζαν-Πιερ & Λικ Νταρντέν
    Οι γνωστοί Βέλγοι σεναριογράφοι και σκηνοθέτες Ζαν- Πιερ και Λυκ Νταρντέν, επιστρέφουν με τη νέα τους δραματική ταινία, η οποία συμμετείχε στο Επίσημο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Καννών 2016. Μια νεαρή ειδικευόμενη (Αντέλ Ανέλ), ακούει το κουδούνι στο ιατρείο της μετά από μια μεγάλη και κουραστική ημέρα, αλλά δεν απαντά. Το επόμενο πρωί, η αστυνομία την ενημερώνει ότι μια άγνωστη γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στο σπίτι της. Γεμάτη ενοχές, θέτει σκοπό της ζωής της να ανακαλύψει την ταυτότητα της. Δε θέλει να χαθεί ανώνυμα, να εξαφανιστεί σα να μην υπήρξε ποτέ.
Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στους κινηματογράφους από την Seven Films
ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ / ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον
    Η νέα live action εκδοχή του κλασικού αριστουργήματος της Disney, «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», σε σκηνοθεσία Μπιλ Κόντον, κυκλοφορεί στους ελληνικούς κινηματογράφους μεταγλωττισμένη, με υπότιτλους, και σε 3D. Η Μπελ (Emma Watson) είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς (Kevin Kline). Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος(Dan Stevens), διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εν τω μεταξύ, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Γκαστόν (Luke Evans) έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.
Πέμπτη 16 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
Σκηνοθεσία: Γκραντ Κορπς Μαλάντ & Μεχντί Ιντίρ
    Θα του πουν πως δε μπορεί. Θα το παλέψει. Θα νιώσει μόνος και αβοήθητος. Θα τα καταφέρει. Ένα Βήμα τη Φορά. Μία ταινία για τον θρίαμβο της ανθρώπινης θέλησης, έρχεται στους κινηματογράφους! Η νέα ταινία του διάσημου Γάλλου μουσικού, Γκραν Κορ Μαλάντ (σε συν-σκηνοθεσία με τον Μεχντί Ιντίρ), που βασίζεται στο βιβλίο «Πάντα Ήρωες» του Φαμπιέν Μαρσό, είναι ένα ταξίδι αναγέννησης, γεμάτο δάκρυα και γέλιο, ανατροπές, νίκες και ήττες. Ο Μπεν, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, που τον αφήνει σχεδόν παράλυτο, μπαίνει σε μια κλινική αποκατάστασης. Δεν μπορεί να κάνει μπάνιο, να περπατήσει, να παίξει μπάσκετ. Στην κλινική θα κάνει νέους φίλους και μαζί τους θα επαναπροσδιορίσει το νόημα της ζωής.
Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στους κινηματογράφους από την Odeon
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Σκηνοθεσία: Σβεν Τάντικεν
    Ευτυχία: Σ’ όποια γλώσσα κι αν το πεις, δεν ξέρεις τι θα πει… αν δεν το νιώσεις!
    Η νέα ταινία του Σβεν Τάντικεν, που βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Karlovy Vary, είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της A.L. Kennedy. Απεγνωσμένα εγκλωβισμένη σε έναν αποτυχημένο γάμο, η Ελένα χάνει όλη της την ελπίδα όταν νιώθει ότι έχει εγκαταλειφθεί και από τον Θεό. Ψάχνοντας για βοήθεια, βλέπει το κλειδί της απελευθέρωσής της στο πρόσωπο ενός ψυχολόγου, του Έντουαρντ Γκλουκ. Αλλά ο Γκλουκ έχει τους δικούς του δαίμονες να παλέψει… Μόνο όταν συναντιούνται, ανακαλύπτουν την τεράστια έλξη τους και πόσο συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Διστακτικά στην αρχή, έρχονται πιο κοντά για να παραδοθούν σε έναν κόσμο όπου η αγάπη είναι δοκιμασία και υπόσχεση.
Πέμπτη 16 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Danaos Films
Τρέξε! | Get Out
ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΡΟΜΟΥ
Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πιλ
    Το κινηματογραφικό, σκηνοθετικό ντεμπούτο του Αμερικανού κωμικού Τζόρνταν Πιλ είναι ένα πρωτότυπο θρίλερ με σατιρική υπόθεση! Ο Αφρο-Αμερικάνος Κρις θα συνοδεύσει τη λευκή κοπέλα του, Ρόουζ , στο πατρικό της για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς της και τον αδερφό της, Τζέρεμι. Αρχικά ο Κρις θεωρεί πως, η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια… Το μυαλό είναι ένα πολύ επικίνδυνο πράγμα. Όταν νιώθεις ότι απειλείται, “Τρέξε!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου